„Kemény 3 hét vár még ránk a tavaszi rajtig, remélem a sérülések elkerülik játékosainkat és akkor nyugodtan fogjuk várni a tavaszi nyitányt. Célunk mindenképpen a bennmaradás, de mivel nagyon sűrű előttünk a mezőny - 5 pontra vagyunk a 6. helytől, elképzelhető, hogy egy jó rajtnak köszönhetően feljebb fogunk lépni a tabellán.”- ecsetelte a tavaszi elvárásokat Bocska Attila, a 4. ligás  szentpéteriek klubtitkára.

Több járási csapathoz hasonlóan a nagyon népszerű  R-Max kupával indították a téli felkészülést...
-A tavaszi szezonra való felkészülést már hagyományosan a hetényiek által rendezett újévi teremtornán kezdtük - ezúton is szeretnénk a rendezőknek megköszönni a meghívást. A tavalyihoz hasonlóan a döntőig jutottunk, de nem sikerült megvédeni győzelmünket, mivel a döntőben büntetőkkel alulmaradtunk a nagyon jól játszó FK Activ Nagykeszi ellen.

Milyen a felkészülés programja és mire fektetnek nagyobb hangsúlyt?
-A felkészülés minden hétvégéjén előkészületi meccset játszunk a komáromi műfüves pályán. Ha az időjárás megengedi, az utolsó tavaszi rajt előtti meccsünket fogjuk hazai pályán játszani Marcelháza ellen. A felkészülésünk jól zajlik, hétfőnként spinning Komáromban Diósi Viktor vezényletével, kedd, szerda, csütörtök edzés Szentpéteren az edzőpályán, ill. műfüvön vagy a tornateremben. Az edzéseinket Gyurenka István tartja, akinek köszönhetően nem lesznek remélhetőleg kondíciós problémáink a tavaszi meccseken.

Milyen új arcokat láthat tavasszal a lelkes szentpéteri közönség?
-A játékos keretben változások vannak és még lesznek is. Távozott Nagy J. Hetényre, Danci B. Ógyallára és Kuruc KFC?-be. Érkeztek Zvoncsár P. KFC, Lewis Mukalenga Ausztriából tér vissza.
Még a hátsó alakzatot kell megerősítenünk, így még az  érkezők tábora nem végleges. 2 játékosunk sérüléssel bajlódik, reméljük a tavaszi rajtig helyre jönnek.

ken
Foto fcdac.sk – nyáron Szentpéter vs. DAC barátságos meccset tekinthetett meg a nagyérdemű