Ma délelőtt 10 órakor egy rövid vezetői üdvözléssel és egy kiadós edzéssel megkezdődött a lilák felkészülése a 2.liga lerövidült tavaszi küzdelmeire.

Jozef Olejník vezetőedző vezényletével a következő játékosok vonultak át a dél-komáromi műfüves pályájára: Chacatur Hovsepyan, David Hovsepyan, Kurucz Ádám, Kovács Martin, Mészáros András, Mészáros Ádám, Filip Špak, Kelemen Gergő, Lewis Mukalenga, Bajza János, Németh Dávid, Ruben Pilumyah, Alexander Luzin, Nagy Péter, Kecskés Zsolt, Magyari Szilárd, Molnár Ambrus, Szabó Achim.

Többen még kirándulnak és a szerbek az ünnepeik végett csak a hétvégén csatlakoznak a gárdához. Valószínű, hogy összesen mint egy 30-32 játékos lesz szemrevételezve és ebből kerül ki a 22-es keret. Biztató, hogy most nincs időkényszer, mint a nyáron és bőven lesz idő a tágabb keretből kicsemegézni a valóban értékes és harcolni képes egyedeket, mert ahogy az edző jelezte, tavasszal igazi harcban kell bizonyítanunk helyük létjogosultságát az országos második vonalban.

Külön köszönetemet fejezem ki a tucatnyi lelkes szurkolónknak, akik a hűvös időben, szemerkélő esőben az edzés végéig kitartottak a csapat szemlélésében.

Hajrá KFC! Hajrá Komárom!!!

T.I.